fbpx

Babymassage eller viklebæring

Workshops

Workshops

BABYMASSAGE/ZONEPUNKTER

Styrk din relation til dit spædbarn og samtidig stimulerer babys sansemotorik, immunforsvar og trivsel. Du bliver guidet i hjælp til selvhjælp, så du nemt kan implementere en massage i rutinen derhjemme efterfølgende. Oven i hatten får i alle en flaske massageolie og et kort over zonepunkterne. Hele herligheden kan foregå i jeres eget hjem eller i klinikken for forældre som en del af et forløb.

Pris for gruppeundervisning af 2-5 babyer: Kr. 600 + transport

Lær babymassage og zonepunkter her

 

VIKLE WORKSHOP

Ønsker du at bære dit barn tæt og samtidigt have hænderne fri til andet eller drømmer du om at give maximalt tryghed, øge velvær og ammeproduktionen, så er vikling noget for dig. Jeg lære dig fra bunden hvordan du får dit barn sat, så både komfort og ergonomi for jer begge er i top.

Er du i tvivl hvilken bæreredskab der passer til barnet og dit behov, kan jeg også hjælpe med det. Jeg underviser i grupper af 2-5 babyer i ca en time hjemme hos jer i vante omgivelser. Med mig har jeg forskellige bæreredskaber; strækvikle, fastvikle, ringslynge og vikletai, du kan afprøve og øve dig med. Populært hos mødre/fædregrupper. Men kan også indgå i et forløb i klinikken for forældre.

Pris for gruppeundervisning 2-5 babyer: Kr. 600 + transport

Lær mig at bære mit barn uden hænder her