fbpx

Klinik Fjorden

klinik fjorden

Klinik Fjorden er Faaborgs nye klinik ved Hotel Faaborg Fjord som tilbyder både hotelgæster og Faaborg omegn; kropsbehandlinger, vejledning og wellness.

Klinikken er en sammenstøbning af flere behandlere, nemlig; Mig fra Pusterummet hos Maria, min kollega Cicilia fra Ciciliaterapi & Anette fra Privatstressklinik. Derudover har vi en masse af Faaborgs bedste massører tilknyttet.

Vi kan nu sammen tilbyde en bred vifte af behandlinger i lækre omgivelser på Hotel Faaborg Fjord til både børn og voksne:

Zoneterapi Blid behandling af kroppens systemer via fodens meridianbaner og nerveender. Velegnet til at styrke kroppens egne processer og oprette ubalancer.

Biodynamisk Kranio Sakral Biodynamisk betyder livsenergi og denne energi aktiveres når terapeuten lægger sine hænder blidt på hovedet og der på denne måde kan skabes flow i de belastede områder i kroppen.

Massage Fx. fysiologisk til skader, smerter og vedligeholdelse eller som ren wellness til krop og sjæl.

Akupunktur til ubalancer og smerter via kroppens energibaner.

Børnesundhedsvejledning Vejledning til familier med børn der oplever fysiske eller psykiske udfordringer med barnets trivsel. Vejledningerne er holistisk og dækker flere aspekter af barnet. Således at årsagen afhjælpes og ikke kun symptomerne. Book tid hos Maria & Cicilia.

Gruppeundervisning i babymassage og basis vikling af spædbarn. Oplagt til mødre/fædregrupper der ønsker at inspiration til babymassage eller at komme i gang med at bære barnet i en vikle.

Oplæg til mindre grupper om børnesundhed Fx. emner som: Søvn, Kost, Immunforsvar, Allergi, Amning, Motorik mm. Kontakt Børnesundhedsvejledere Cicilia eller Maria M. Nielsen

Stressvejledning med Anette Lindegaard Med udgangspunkt i dit eget livshjul og med min bevidsthedsmetode som redskab, reduceres stressbelastning mest muligt.

Besøg os i Klinik Fjorden fra Januar 2020.

Indgang ved til venstre for Hotellets hovedindgang, Svendborgvej 175, 5600 Faaborg

Klik her for at hoppe videre til klinikkens hjemmeside. Her kan du læse mere om os og behandlingerne, samt få adgang til priser og kalender.