fbpx

Klinik Fjorden

klinik fjorden

Klinik Fjorden er Faaborgs nye klinik ved Hotel Faaborg Fjord som tilbyder både hotelgæster og Faaborg omegn; kropsbehandlinger, vejledning og wellness.

Klinikken er en sammenstøbning af tre dejlig damer, nemlig; Pusterummet hos Maria, min børnesundhedsvejleder-kollega Cicilia fra Ciciliaterapi og Maria Hansen fra Mvh-massage/Kroppen i centrum.

Vi kan nu sammen tilbyde en bred vifte af behandlinger i lækre omgivelser i Hotel Faaborg Fjord til både børn og voksne:

Zoneterapi Blid behandling af kroppens systemer via fodens meridianbaner og nerveender. Velegnet til at styrke kroppens egne processer og oprette ubalancer.

Biodynamisk Kranio Sakral Biodynamisk betyder livsenergi og denne energi aktiveres når terapeuten lægger sine hænder blidt på hovedet og der på denne måde kan skabes flow i de belastede områder i kroppen.

Massage Fx. fysiologisk til skader, smerter og vedligeholdelse eller som ren wellness til krop og sjæl.

Børnesundhedsvejledning Vejledning til familier med børn der oplever fysiske eller psykiske udfordringer med barnets trivsel. Vejledninger er holistisk og dækker flere aspekter af barnet. Således at årsagen afhjælpes og ikke kun symptomerne.

Gruppeundervisning i babymassage og basis vikling af spædbarn. Oplagt til mødre/fædregrupper der ønsker at inspiration til babymassage eller at komme i gang med at bære barnet i en vikle.

Oplæg til mindre grupper om børnesundhed Fx. emner som: Søvn, Kost, Immunforsvar, Allergi, Amning, Motorik mm.

Besøg os i Klinik Fjorden fra Januar 2020.

Indgang ved Hotellet, Svendborgvej 175, 5600 Faaborg